ضرورت طراحی و اجرای پروژه IPM/F.F.S
منطقه ساحلی دریای خزر به دلیل شرایط اکولوژیکی ویژه مستعد کشاورزی است. هم‌چنین این منطقه استعدادهای بالقوه تنوع گونه‌ای دارد.
بخش عمده‌ای از این تنوع نقش بسیار مهمی در معیشت ساکنان این منطقه و امنیت غذایی کشور دارد. وجود تالاب‌های بین‌المللی برای حفظ گونه‌های جانوری و گیاهی به اهمیت این منطقه افزوده است. فعالیت‌های کشاورزی همراه با مصرف نهاده‌های شیمیایی مانند کودها و سموم آفت‌کش است که در طول سال برای تولید و حفاظت محصولات کشاورزی این منطقه استفاده می‌شود.
تداوم مصرف این مواد شیمیایی، که در بین آنها انواع منع‌شده در سطح جهان نیز یافت می‌شود، از مهم‌ترین عوامل تهدید گونه‌های جانوری است.
علی‌رغم تلاش فراوان سازمان‌های مسئول برای اجتناب از مصرف بی‌رویه کود و سموم شیمایی، به دلیل نبودن الگویی پایدار که بتوان آن را در سطح منطقه توسعه داد، این شیوه همچنان ادامه دارد. الگوهای بکار گرفته شده تاکنون بر استفاده از فناوری‌های مختلف تأکید داشته است. این فناوری‌ها با ویژگی‌های اجتماعی ـ اقتصادی منطقه تطبیق داده نشده‌اند.
بنابراین شیوه‌ای ناپایدار در حفاظت از محصولات کشاورزی حاکم است که کشاورزان را در دور باطلی از مصرف آفت‌کش‌های شیمیایی قرار داده است. هدف از اجرای این پروژه حل مشکلات کشاورزان در زمینه آفات و بیماری‌های گیاهی و یا هر عامل خسارت‌زای دیگر نیست. زیرا در آینده نزدیک ممکن است آفات و عوامل دیگری به مجموعه جدید عوامل خسارت‌زا اضافه شود.
ادامه مطلب

آشنایی با تاریخ چای ایرانی

پخت برنج هاشمی گیلان

پخت برنج دمسیاه آستانه اشرفیه

منطقه ,مصرف ,f ,کشاورزی ,عوامل ,جانوری ,این منطقه ,گونه‌های جانوری ,را در ,به دلیل ,که در

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانلود آهنگ بلوچی رایگان قاصد1393 کنکور تضمینی پایگاه رسمی دکتر علی‌اکبر علیزاده برمی مرکز تخصصی هوشمند سازی ساختمان مستر اندروید | مرجع برنامه و بازی های اندرویدی مبلمان اداری آقای مبلمان fdsf دفتر یادداشت مجازی من شمشیر و قمه